Matematik

Sandsynlighedsregning

23. april 2016 af sørenhansen11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der kan forklare mig hvordan man griber disse opgaver an? Har desværre ingen idé. 

https://i.gyazo.com/91e6f9555d550c27dce8855f146f76c0.png

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. april 2016 af peter lind

a) Undersøg om summen af sandsynlighederne giver 100%

I de følgende spørgsmål adderer du sandsynlighederne for de begivenheder der indgår for eks. A: se på begivenhederne 0, 2 og 5 fejl og adder de tilsvarende sandsynligheder


Svar #2
23. april 2016 af sørenhansen11 (Slettet)

Hvad betyder "adderer?"


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. april 2016 af Kwon (Slettet)

#2

Hvad betyder "adderer?"

At lægge to tal sammen.


Svar #4
23. april 2016 af sørenhansen11 (Slettet)

Tak #3.

Vil det så bare sige at P(A) er (30+12+25)= 67 % #1?


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. april 2016 af peter lind

ja


Svar #6
23. april 2016 af sørenhansen11 (Slettet)

Men hvad er det der Â?


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. april 2016 af StoreNord

--

? Jeg ville nu have troet at     P(A) = 3/6 = 0,5                   Men jeg er heller ikke så dygtig.


Brugbart svar (1)

Svar #8
23. april 2016 af StoreNord

#6

Den complementære hændelse;  dvs 1-P(A)


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. april 2016 af StoreNord

\cap \; \; \; betyder f\! n\ae llesm\ae ngden


Svar #10
23. april 2016 af sørenhansen11 (Slettet)

#8 

Så det er 1-0,67= 0,23 %?


Brugbart svar (0)

Svar #11
23. april 2016 af StoreNord

-


Svar #12
23. april 2016 af sørenhansen11 (Slettet)

Ha ha tror jeg mangler søvn... ;)

0,33 %*


Svar #13
24. april 2016 af sørenhansen11 (Slettet)

..Men er det bare det?


Svar #14
24. april 2016 af sørenhansen11 (Slettet)

En der kan hjælpe med d? :)


Brugbart svar (1)

Svar #15
24. april 2016 af Stats

P(A∩B) = 25/100 = 25%

Fællesmængden er hvad sandsynligheden er for at både A og B indtræffer på samme tid.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #16
24. april 2016 af StoreNord

A = Der er under 8 fejl                 boksene  0 og 2

B = Der er mindst 5 fejl               boksene 25, 20, 9 og 4

Fnællesmængden er Den Tomme Mængde, Ø


Brugbart svar (0)

Svar #17
25. april 2016 af StoreNord

#16 er forkert, undskyld. Det skulle være:

A = Der er under 8 fejl        :         boksene  0, 2 og 5

B = Der er mindst 5 fejl       :        boksene   5, 8, 11, 13

Fnællesmængden er {5} med sandsynligheden 25%           som #15 skrev.


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.