Matematik

Vektor længde

27. april 2016 af lokpæø (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der en venlig sjæl der kan hjælpe med denne opgave.

Skærmbillede 2016-04-27 kl. 20.42.17.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2016 af peter lind

|F1+F2|2 = (F1+F2)2 = F12+F22+2*F1·F2 = F12+F22+2|F1||F2|cos(v2-v1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2016 af SuneChr

Man har en trekant, hvor en vinkel og dens to hosliggende sider er kendte.
(180º - v2 + v1)
|F1|
|F2


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2016 af Soeffi

#0. Jeg går ud fra, at v1 = 32º. Se i øvrigt https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1677167.


Svar #5
27. april 2016 af lokpæø (Slettet)

Hov, denne side jeg er jeg først stødt på nu. Mange tak.


Skriv et svar til: Vektor længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.