Matematik

Tretrinsreglen

12. maj 2016 af Badmintonspilleren (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har fået vedhæftede spørgsmål af min lærer som jeg skal fremlægge som repetition inden en eventuel mundtlig eksamen. Jeg har styr på alt andet end at finde differentialkvotienten til f'(x)=2x

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2016 af peter lind

differenskvotienten bliver ((x+h)2-x2)/h reducer på den


Svar #3
12. maj 2016 af Badmintonspilleren (Slettet)

Men er det ikke til f(x)=x^2?


Svar #4
12. maj 2016 af Badmintonspilleren (Slettet)

Må indrømme at jeg ikke helt forstår spørgsmålet for f'(x)=2x er da f(x)=x^2s differentialkvotient?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2016 af peter lind

så kan du jo tage dem begge 2. Differenskvotienten for f(x) = 2x bliver (2*(x+h)-2x)/h


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2016 af AskTheAfghan

#3,4     Differenskvotienten er ikke det samme som differentialkvotienten.

Han mener, at du har Δy/Δh = ((x+h)2 - x2)/h. Reducer herfra.


Skriv et svar til: Tretrinsreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.