Fysik

Newtons love og formler

16. maj 2016 af MariaJK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er det her korrekt?  - Hvad er formlen for den resulterende kraft? 

Formlen for kraft: F = m * a

Formlen for arbejde: A = F * s


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2016 af peter lind

Formlerne er korrekte. Den første vil jeg nu kalde Newtons 2. lov


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2016 af mathon

Formlen for kraft:
                                   \overrightarrow{F}=m\cdot \overrightarrow{a}

Formlen for arbejde:
                                   A=\overrightarrow{F}\cdot \overrightarrow{s}=F\cdot s\cdot \cos\left ( \overrightarrow{F},\overrightarrow{s} \right )


Skriv et svar til: Newtons love og formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.