Matematik

x^2 eller 2x?

22. maj 2016 af Andi1234 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvad er forskellen på x2 og 2x?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2016 af 123434 (Slettet)

x2=x*x. Du ganger et tal x med sig selv 

2x=2*x. Du ganger et tal x med 2 


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. maj 2016 af Stats

x^2 = x*x
Eksempel ved 10^2
10^2 = 10*10 = 100

2x = 2*x
Eksempel ved 2*10
2*10 = 20
- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: x^2 eller 2x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.