Matematik
Ligning til stigningen m=-1/2 og punktet p(2,-3)?
23. maj 2016 af
Hmm-Lars (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej alle
Hvordan bestemmer jeg ligningen? Prøvede med y=mx, men når jeg indsætter x fra punktet p, så får jeg y koordinatet fra punktet p?
Tusind tak på forhånd :)
Hvordan bestemmer jeg ligningen? Prøvede med y=mx, men når jeg indsætter x fra punktet p, så får jeg y koordinatet fra punktet p?
Tusind tak på forhånd :)
Skriv et svar til: Ligning til stigningen m=-1/2 og punktet p(2,-3)?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
