Matematik

Vektor

24. maj 2016 af Malik2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til opg. b) og c)!

Vedhæftet fil: 11.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. maj 2016 af PeterValberg

\vec{c}=\tfrac12\cdot(\vec{a}+\vec{b})

\vec{c}=\tfrac12\cdot\left(\binom{3}{2} +\binom{-1}{4}\right )=\binom{1}{3}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. maj 2016 af PeterValberg

c)

Se video nr. 21 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.