Fysik

Kinetisk energi enhed

07. juni 2016 af BummelummeABC (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude! 

Enheden for kinetisk energi er J (joule). Jeg kan ikke helt forstå hvorfor. Er der nogle der kender svaret? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2016 af mathon

    Fordi enheden
                                  J=\frac{kg\cdot m^2}{s^2}=kg\cdot \left ( \frac{m}{s} \right )^2


Svar #2
07. juni 2016 af BummelummeABC (Slettet)

Arrhh okay forsår nu, tusind tak:)


Skriv et svar til: Kinetisk energi enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.