Matematik

hvad forskellen på vækst og funktioner ?

10. juni 2016 af solsikke1 - Niveau: B-niveau

Hej hvad er forskellen på liniær VÆKST og liniær FUNKTIONER? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2016 af mathon

En lineær funktion: 
                                   y=ax+b

lineær vækst:
                   \Delta y=y-y_o=ax+b-\left ( ax_o+b \right )=ax+b-ax_o-b=a(x-x_o)=a\cdot \Delta x

                                   \Delta y=a\cdot \Delta x


Svar #2
10. juni 2016 af solsikke1

hvad betyder den nederste?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2016 af Sfeldt (Slettet)

Lineær vækst er vækst med et fast tal, som er hældningskoefficienten. 

Hvis du f.eks. har nogen, hvis vægt er y = 0,5 x + 70 (det er iøvrigt funktionen) og x er antal uger, 

så har vedkommende en startvægt på 70 kg og vægten øges så med 0,5 kg om ugen. Så væksten er

0,5 kg/uge 


Skriv et svar til: hvad forskellen på vækst og funktioner ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.