Matematik

MAT A

12. juni 2016 af lokpæø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Et af mine eksamensspørgsmål lyder. Gør rede for begrebet differentialligninger og deres løsninger. 
Ved I hvordan jeg kan gøre rede for deres løsniger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2016 af mathon

…hvilket vel bl.a. indebærer

     Den fuldstændige løsning
     til:
                     \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=k\cdot y er      y=Ce^{kx}

                     \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=b-ay er y=Ce^{-ax}+\frac{b}{a}    

               


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2016 af mathias1997

Kunne forestille mig noget ala:

- Kendskab til forskellige typer differentialligninger og deres løsningsmodeller (se din formelsamling)

- Anvendelse af linje elementer

- Vurdere forskellige løsninger til en differentialligning vha. indsættelse

- Fuldstændig og partikulær løsning til differentialligninger


Skriv et svar til: MAT A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.