Matematik

Regning

13. august 2016 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej hvordan vil I regne det regnskyk ud på hånden

0,5*16

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2016 af mette48 (Slettet)

0,5*16

( 5*10 + 5*6):10

(50+30):10 = 80 :10 = 8


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2016 af PeterValberg

at multiplicere med 0,5 er det samme som at bestemme det halve af 16, - altså 8 :-)

se eventuelt denne video [ LINK ], hvis du er i tvivl om, hvordan man multiplicerer to tal

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. august 2016 af mathon

                Dobbelt * halv-reglen

                           0{,}5\cdot 16=

                \left (2\cdot 0{,}5 \right )\cdot \left (\frac{1}{2}\cdot 16 \right )=

                              1\cdot8=8


Skriv et svar til: Regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.