Matematik

regnestykker + mellemregning

25. august 2016 af makki1994 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har brug for at se hvordan mellemregningerne skal se ud, håber i kan hjælpe 

resultaterne er;

har bare brug for mellemregningene :)

1. ) 47,88/11,4 -1,05*4     = 0

2.) 56,7-38,6/1,325+ 3,4    = 4

3.) (68-13)*1,4/26-3*5     = 7


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2016 af Eksperimentalfysikeren

1. ) 47,88/11,4 -1,05*4 = 4,2 -1,05*4  = 4,2 - 4,2

Udregn først brøken. Dernæst produktet. Til sidst differensen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2016 af mathon

2)
           56{,}7-\frac{38{,}6}{1{,}325}+3{,4}\; \mathbf{\color{Red} \neq} \; 4

                      


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. august 2016 af Eksperimentalfysikeren

Der gælder følgende regler for udregning af udtryk som disse:

1. Man regner fra venstre mod højre, når intet andet er angivet, f.eks. 2+3+4 = 5+4 = 9

2. Multiplikation og division udføres før addition og subtraktion, f.eks 3+4*5 = 3+20 = 23

3. Deludtryk i parentes udregnes før resultatet bruges i det samlede udtryk, f.eks. 2*(4+5) = 2*9 = 18

4. Potensopløftning udføres før de andre regneoperationer, f.eks. 3*42 = 3*16 = 48

Ud fra disse regler skulle du kunne regne udtrykkene ud. Giv dig god tid de første gange, så du undgår fejl. Man lærer ikke af sine fejl, men af at gøre tingene rigtigt.


Skriv et svar til: regnestykker + mellemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.