Matematik

Reducering!!!

29. august 2016 af youcandoit (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej :-) 

Hvordan regner man det her ud ; 

A^2 * A^5 / A^3 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2016 af mathias1997

Potensregning med ens grundtal

a^m\cdot a^n=a^{m+n}

\frac{a^m}{a^n}=a^{m-n}


Svar #2
29. august 2016 af youcandoit (Slettet)

så det giver A^7 elller A^2? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. august 2016 af mathias1997

Nej.

\frac{A^2\cdot A^5}{A^3}=A^{2+5-3}=A^4


Skriv et svar til: Reducering!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.