Matematik

differentialregning

01. september 2016 af chrisnana (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med de vedhæftede opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Prøv at give dine egne bud først. Det virker meget bedre, hvis man gør sig nogle selvstændige overvejelser først. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2016 af mathon

    f{\, }'(x)=5\cdot 2\cdot x^{2-1}+0=10x

    n{\, }'(x)=\frac{-8}{x^2}-\frac{1}{3}\cdot 3\cdot x^{3-1}+\frac{2}{2\sqrt{x}}=-\frac{8}{x^2}-x^2+\frac{1}{\sqrt{x}}=-8x^{-2}-x^2+x^{-\frac{1}{2}}


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.