Matematik

Trigonometri

04. september 2016 af Maya12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

c) Om en trekant ABC oplyses at ∠A=55?, a=5 og b=4.

• Afgør uden at regne om vinkel B er spids, ret eller stump. 

Kan det passe at vinkel b er spids, hvis ja hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2016 af peter lind

Den længste side ligger over for den største vinkel så B < A = 55º


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2016 af mathon

Vinkel B er spids.

I en trekant:
                      overfor en mindre side ligger en mindre vinkel (mindre end 55º).


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.