Matematik

|a|=3

05. september 2016 af xamza1608 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem a når

|a|=3

være sød at foreklare det så jeg kan arbejde på de næste to spørgsmål


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2016 af Stats

Tegnet |..| betyder at man tager den numeriske værdi...

Eksempelvis

|2| = 2
|-2| = 2

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
05. september 2016 af xamza1608 (Slettet)

?, så numerisk værdi af 3 er -3. Er det facit?

f.eks. this |2a-3|=11


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2016 af Stats

Du skal finde den numeriske værdi

a = -3 ∨ a = 3

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. september 2016 af Stats

|2a - 3| = 11
2a - 3 = ±11
2a = ±11 + 3
a = 14/2 = 7 ∨ a = -8/2 = -4

Vi tjekker
|2·7 - 3| = |14 - 3| = |11| = 11
|2·(-4) - 3| = |-8 - 3| = |-11| = 11

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #5
05. september 2016 af xamza1608 (Slettet)

#3

Du skal finde den numeriske værdi

a = -3 ∨ a = 3

jeg lyder sikkert meget dum men fatter det ikke. glem det spørger bare en anden


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. september 2016 af mathias1997

\left | a \right |=3

Løsningen:

a=\pm 3

Fordi:

\left | -3 \right |=\left | 3 \right |=3


Skriv et svar til: |a|=3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.