Matematik

Hjælp til Matematik opgave

07. september 2016 af Madschr112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har fået stillet opgaven:

log(x+2) - log(x) = 2

Jeg er selv kommet frem til dette:

(x+2)/x = 100 

Men jeg ved ikke, hvordan jeg kommer videre derfra.. Håber I kan hjælpe.

Hilsen Mads


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2016 af peter lind

Gang ligningen med x


Svar #2
07. september 2016 af Madschr112 (Slettet)

Så den til sidst giver x = 2/99 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2016 af mathon

      Ja


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.