Matematik

Kvadratsætninger

12. september 2016 af Lygtepæ1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave

Sæt en fælles faktor uden for parentes: 29(?? + 3) − 2??(?? + 3)
Jeg forstår ikke rigtig hvordan jeg skal regne det ud.


Svar #1
12. september 2016 af Lygtepæ1 (Slettet)

29(y+3) - 2y(y+3)*


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. september 2016 af mathon

                                  \mathbf{\color{Red} (y+3)}\cdot 29-\mathbf{\color{Red}(y+3)}\cdot 2y=\mathbf{\color{Red}\underset{f\ae lles\; faktor}{(y+3)}}\cdot (29-2y)


Svar #3
12. september 2016 af Lygtepæ1 (Slettet)

Men der er jo ikke sat en fælles faktor uden for det resultat du skriver?


Svar #4
12. september 2016 af Lygtepæ1 (Slettet)

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2016 af mathon

Overskriften er meningsforstyrrende!


Skriv et svar til: Kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.