Matematik

Reduktion

12. september 2016 af MMLL13 - Niveau: B-niveau

Kan nogen forklare mig dette regnestykke med mellemregninger?

Reducer udtrykket:  2+3(s+1) -4(2-s)

Jeg kan kun nå frem til: 5+3s+3-8+20 og så kan jeg ikke komme videre...


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2016 af FransiscoMertens (Slettet)

Det er let.

2+3s+3−8+4s 

<=> 2+7s+3−8

Reducér:

Resultat: 7s−3

Det er forkert, det du har lavet. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2016 af StoreNord

-


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

2+3\cdot (s+1)-4\cdot (2-s)=2+3s+3-8+4s=5+3s-8+4s=7s-3


Svar #4
12. september 2016 af MMLL13

Efter 5+3s, hvor bliver +1 så af, som står i den første parentes?


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Hvis vi deler det op i to forskellige udregninger ,så har vi:

Første: 2+3\cdot (s+1)=2+3s+3=5+3s

Anden: -4\cdot (2-s)=-8+4s

Sammenholdes disse to fås:

5+3s-8+4s=7s-3

Det kan være, du laver fejl pga. regnearternes hieraki. 


Svar #6
12. september 2016 af MMLL13

Tak!!


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.