Matematik

matematikaflevering - skal afleveres imorgen!

15. september 2016 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

er der nogen der har et par minutter, der gider at hjælpe mig med min aflevering der skal afleveres imorgen? jeg har selv prøvet mem jeg kom desværre ikke frem til noget fornuftigt svar!

Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Aflevering til d. 15.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2016 af PeterValberg

Du forventer da ikke, at vi skal lave dine lektier i 11'te time,
bare fordi du ikke selv gider gøre en indsats ?
Og det vil ikke kun tage et par minutter at "ordne" det sæt.

Hvor længe har du haft til det?
Jeg tænker bare, at du har haft mindst en uge, ... hvorfor er
det så først aftenen før, du vælger at gøre noget ved det ?

Kom nu ind i kampen og tag din uddannelse alvorlig og prioriter den tid,
der er nødvendig, til at lave dine opgaver og studér de givne emner.

--------------------

Når det så er sagt, så vil vi da gerne hjælpe dig,...
Opret en NY tråd til HVER problemstilling, du har...
i disse tråde beskriver du, hvad du HAR forsøgt, hvilke overvejelser,
du HAR gjort dig og hvillke resultater, du ER kommet til....(jf. betingelserne)

Så skal vi forsøge at hjælpe dig efter bedste evne.... :-)

----------------------

Men for en anden gang:
Kom i gang med dine lektier i god tid og prøv at gøre noget selv.
Man kunne jo overveje at åbne sin matematikbog og læse i den.
Man kunne overveje at følge med i timerne, tage notater, stille spørgsmål mm.
Man kunne overveje, om ikke FriViden.dk kunne være en hjælp til selvhjælp.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2016 af PeterValberg

Nå ja, ... og webmatematik.dk 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
15. september 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

Hej Peter

jeg tog sagen i egenhånd og nu er jeg blevet færdig med min aflevering til imorgen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2016 af PeterValberg

#3 SUPER (hvis hænder, skulle det elles være i ?)

Skulle det være en anden gang, så:   "you'll be back...." :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2016 af StoreNord

Opgave 3

For en lineær sammenhæng gælder:             f(x)=ax+b

En linje der går gennem (-6,4) og (2,8) har hældningen a

        a=\frac{\Delta y}{\Delta x}=\frac{8-4}{2-(-6)}=\frac{4}{8}=\frac{1}{2}

Om denne         f(x)=ax+b             gælder for det første punkt (-6,4):

f(-6)=\; \; \; \; \; \; \; \frac{1}{2}\cdot (-6)+b=4

Løs ligningen med hensyn til b (som blir 7).

Så har du at funktionen hedder                           f(x)=\frac{1}{2}x + 7

Du burde iøvrigt tegne grafen på kvadreret papir.           :)


Svar #6
15. september 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

Tusin tak :) nu ved jeg da at jeg har lavet opgave 3 rigtig ;)


Skriv et svar til: matematikaflevering - skal afleveres imorgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.