Matematik

Rettelse af opgave

21. september 2016 af calliemoore (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en der kan rette min matematik opgave? Det er en enkelt opgave :)

(Opgaven er vedhæftet)

Vedhæftet fil: Matematik aflevering 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2016 af AMelev

Du skal ikke normalt forvente at få dine opgaver rettet her - det bør din lærer få fornøjelsen af - men du får alligevel lige et par principielle kommentarer til din formulering.

Pas på ikke at misbruge =. Tjek at de to sider af ligningen virkelig er præcis det samme.
Du skriver
y = 4,2·{0,37,-2,71} - 5 (ok)
= - 16,34
= -3.446
 De to = gælder ikke  - de to tal er ikke ens og ingen af dem er en mængde som y er.

Benyt i stedet den oprindelige skrivemåde: y = 4,2·{0,37;-2,71} - 5 = {-16,34;-3,446}, så passer lighedstegnet.

En anden ting: Når du bruger decimalkomma, bør du bruge ; (semikolon) til adskillelse - både i mængder og koordinatsæt. Hvis du bruger decimalpunktum, er adskillelseskomma ok.


Svar #2
21. september 2016 af calliemoore (Slettet)

Okay tusind tak, men er selve måden jeg har løst opgaven på rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2016 af AMelev

Det ser umiddelbart sådan ud - men det er den slags, vi overlader til din lærer.


Svar #4
21. september 2016 af calliemoore (Slettet)

Det bare iorden, men mange tak

Skriv et svar til: Rettelse af opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.