Matematik

Trigonometri

23. september 2016 af Idja (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor ville det være rart, hvis der var en venlig sjæl, som kunne hjælpe mig med nedenstående opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2016 af AMelev


a) Beny cos-relationen. Da x er faktor i alle tre sidelængder, er alle trekanter ensvinklede, så x-værdien har ingen betydning for vinklernes størrelse.

Benyt arealformlen \small T=\frac{1}{2}b\cdot c\cdot sin(A) og løs ligningen T = 13 mht.x.


Svar #2
23. september 2016 af Idja (Slettet)

Tusind mange gange tak!


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.