Fysik

Udregne hastigheder om til m/s

25. september 2016 af Margna (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Er der nogle der vil hjælpe mig med de her opgaver. 

Udregn hastighederne til m/s

a) 6 m. pr. minut 

b) 6 cm pr. sekund

c) 6 m pr. time 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

a) Divider med 60. 

b) Divider med 100. 

c) Divider med 3600. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2016 af mette48 (Slettet)

på 1 min nås 6 m

1 min = 60 sek

på 60 sek nås 6 m

på 1 sek nås ...

b)       på 1 sek nås 6 cm

          6 cm= 0,06 m

6 m på 1 time

1 time=60 min = 60*60 sek

6 m på 3600 sek


Skriv et svar til: Udregne hastigheder om til m/s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.