Matematik

Lineære funktioner

01. oktober 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg jeg har en funktion: 

S=1,82x+0,50

hvor x betegner antal år efter 2000 og S betegner statens boligindtægter målt i mia. kr.

Jeg skal bestemme statens boligindtægter i 2008 ifølge denne model og derefter finde ud af, hvad tallet 1,82 fortæller om udvikligningen i statens boligindtægter

Jeg har virkelig brug for at få noget at starte på, for jeg ved ikke, hvordan jeg skal gribe opgaven an

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2016 af BjarkeHald60 (Slettet)

hver gang der går 1 år(x stiger med 1) så vil statens boligindtægter stige med 1,82 mia.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2016 af AMelev

x = antal år efter 2000, så i år 2008 er x = ...?
Indsæt denne x-værdi i udtrykket for S og beregn.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2016 af mette48 (Slettet)

Statens boligindtægter i 2008.

I 2008 er x= 2008-2000=8

S=1,82x+0,50   indsæt s=8 


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.