Biologi

Mixotrofi

02. oktober 2016 af CamillaPetersen99 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg sidder lige og er i gang med en biologiopgave, jeg er i tvivl om, om mine resultater i opgave 2 er rigtige. Jeg har prøvet med forskellige N1 og T1 værdier, og resultaterne bliver ikke de samme. Jeg ved derfor ikke, om jeg regner forkert, eller om jeg bare skal stå fast ved et af svarene? 
Håber i kan hjælpe mig 

Vedhæftet fil: Mixotrofi.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2016 af jantand

Vækstrate 1 ln(1312/1000)/60      =         0,0045      Afrundet

Vækstrate 2  ln(1636/1000)/60

Tiderne er t= 0   og t2 =60

N1 =1000 for begge;   N2 =  1312 for nummer 1 og 1636 for nummer 2


Skriv et svar til: Mixotrofi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.