Matematik

Skitser grafen for y=2.1*1.3^x

02. oktober 2016 af jeppe1995 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået til opgave at skitsere ved hjælp af y=2.1*1.3^x

Jeg ahr vedhæftet et billede af opgaven/opgaverne vis jeg kunne få forklaret hvordan de skal løses. (har enlig svært ved næsten alle opgaverne i opg. 4)

Vedhæftet fil: 1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2016 af jantand

Du er nødt til at vide hvad ordene betyder.

Det står i din bog.

Der er også formler for udregningerne.

Startbetingelsen er x=0 når andet ikke er opgivet. Sæt derfor x=0 ind i ligningen så har du svaret på a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2016 af AMelev


Skriv et svar til: Skitser grafen for y=2.1*1.3^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.