Kemi

What percentage of the CH3COOH molecules release a proton?

03. oktober 2016 af Fatima786 - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man laver sådan en opgave??

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2016 af mathon

                         \alpha \cdot c_s=\left [ H_3O^+ \right ]=10^{-3.37}=0{,}000427

                         \alpha =\frac{0{,}000427}{\left (0.01+\; M \right )+\alpha \cdot c_s)}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2016 af mathon

                     \alpha =\frac{0{,}000427\; M}{\left (0.01\; M \right )+\alpha \cdot c_s)}

                     \alpha =p\cdot 10^{-2}=\frac{0{,}000427\; M}{\left (0.01\; M \right )+0{,}000427\; M)}=0{,}040913

                               p\cdot 10^{-2}=0{,}040913

                               p=4{,}0913

4,1% af CH3COOH-molekylerne frigiver en proton.


Svar #3
03. oktober 2016 af Fatima786

oki takker jeg har lavet den på en helt anden måde, men det er vel også fint??

Vedhæftet fil:Opgave 1.docx

Skriv et svar til: What percentage of the CH3COOH molecules release a proton?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.