Matematik

Opgave 7

04. oktober 2016 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg ville høre om der var nogle som kunne hjælpe med denne opgave. 

I trekant ABC er vinkel a = 72, b = 4,1 og c = 3,8 

beregn sidelængden a 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2016 af peter lind

Du skriver jo selv i opgaven at a=72 men mener du A= 72º ?. I så fald brug cosinusrelationerne


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. oktober 2016 af mathon

                        a=\sqrt{b^2+c^2-2bc\cdot \cos(A)}


Svar #3
04. oktober 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

Ja mener vinkel A :) undskyld 


Svar #4
04. oktober 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

Beregn længden af højden på siden b ? hvor gøres det?


Svar #5
04. oktober 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

hvordan*


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. oktober 2016 af mathon

             h_b=c\cdot \sin(A)


Skriv et svar til: Opgave 7

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.