Matematik

matematik opgave??

10. oktober 2016 af medina22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der ikke nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? (i bilaget)


Det HASTER!! pLEASE help


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2016 af lucasw89 (Slettet)

Der er enten:
P = x*2+155
eller
P = x*2
Jeg er ikke helt sikker på selve problemformuleringen...


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2016 af sjls

Temperaturstigningen fra 21 til 31 grader er 10 grader, korrekt? Du får informationen, at hver gang, temperaturen stiger én grad, slår hjertet to slag mere. Så hvis temperaturstigningen \Delta T=10, så er pulsen P

P=155\frac{slag}{minut}+\Delta T*2\frac{slag}{minut}=175\frac{slag}{minut}

Du kan lave en lineær funktion ud af det, da du allerede har en startværdi (skæringen med y-aksen, hvor x=0), som er 155 slag/minut, mens du har en hældningskoefficient på 2 (da funktionsværdien vokser med to slag/minut pr. grad).

Prøv selv at finde forskriften, og forklar hvilke enheder, der skal være på akserne.


Svar #3
10. oktober 2016 af medina22 (Slettet)

#2

Temperaturstigningen fra 21 til 31 grader er 10 grader, korrekt? Du får informationen, at hver gang, temperaturen stiger én grad, slår hjertet to slag mere. Så hvis temperaturstigningen \Delta T=10, så er pulsen P

P=155\frac{slag}{minut}+\Delta T*2\frac{slag}{minut}=175\frac{slag}{minut}

Du kan lave en lineær funktion ud af det, da du allerede har en startværdi (skæringen med y-aksen, hvor x=0), som er 155 slag/minut, mens du har en hældningskoefficient på 2 (da funktionsværdien vokser med to slag/minut pr. grad).

Prøv selv at finde forskriften, og forklar hvilke enheder, der skal være på akserne.

tusind tak for det nyttige svar ! :)


sjls


Skriv et svar til: matematik opgave??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.