Matematik

Komplekse tal

02. november 2016 af nichole12 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der nogle, som kan hjælpe mig med den vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2016 af PeterValberg

Se denne tråd [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2016 af mathon

a)

      


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2016 af mathon

b)

             

                            z=2\cdot e^{i\cdot \left ( \frac{\pi }{6}+p\cdot \frac{\pi }{2} \right )}\; \; \; \; p\in\{0,1,2,3\}

                            z=\left\{\begin{matrix} 2e^{i\frac{\pi }{6}}=\sqrt{3}+i\\ 2e^{i\frac{2\pi }{3}}=-1+i\sqrt{3} \\ 2e^{i\frac{7\pi }{6}}=-\sqrt{3}-i \\ 2e^{i\frac{5\pi }{3}}=1-i\sqrt{3} \end{matrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2016 af mathon

jævnfør:


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.