Matematik

Matematik opgave

03. november 2016 af Moha2034 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp med en matematik opgave

I en retvinklede trekant, ABC er b=14 og A=10°. Beregn de resterende sider og vinkler i trekanten?

</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2016 af mathon

                   /_A =10°      /_B =80°

                   tan(A) = a/b

                   a = b · tan(A)

                   c = √(a2 + b2)


Svar #2
03. november 2016 af Moha2034 (Slettet)

Hvad hedder den formel du bruger når man skal finde c


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2016 af tyskeren11 (Slettet)

#2

Hvad hedder den formel du bruger når man skal finde c

Pythagoras' læresætning.


Svar #4
03. november 2016 af Moha2034 (Slettet)

Tak 


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.