Matematik

hjælp

10. november 2016 af dann2432 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Deltagerne i et elevrådsmøde sad omkring et cirkelformet bord.

Bordet havde en radius, der var 2,30 m lang.

a) Sæt  = 3,14, og regn bordets omkreds ud.

Man regner med, at hver elev skal bruge 80 cm bordkantplads.


b) Hvor mange elever kan der højst sidde omkring bordet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2016 af mathon

a)     Beregn bordomkredsen (omkredsen af en cirkel med radius r omregnet til cm).

b)     Divider med antal cm pr elev for at finde antal elever, der kan sidde ved bordet.


Svar #2
10. november 2016 af dann2432 (Slettet)

snak dansk


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2016 af Moderatoren

#2

#1 Har skrevet på dansk - hvad forstår du ikke? 

Du kan igen kigge i din formelsamling efter hvordan du regner omkredsen af en cirkel ud. Kig på side 34 her.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2016 af Moderatoren

Hvis du kender diameter, så er det omkreds = Pi gange diameter

Hvis du kender radius, så er det omkreds = 2 gange Pi gange radius


Svar #5
10. november 2016 af dann2432 (Slettet)

ikke til dig sry


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.