Matematik

Afbildningsmatricer

20. november 2016 af Flouemz (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Kan nogen hjælpe med opgave C? Jeg har løst a til aMe=<<9,0>|<2,2>> og eMa=<<1/9,0>|<-1/9,1/2>> og b til eFa=<<-9,18>|<6,6>>. Matricerne er angivet lodret.

Der gælder vel at eFe=eMx*xFa*aMe=eFa*aMe=<<-81,162>|<-6,48>>, men er dette korrekt? Hvordan kan man derefter løse resten af opgave C? 

Opgaven kan også ses på http://imgur.com/a/OqgQl hvis mit upload ikke fungerer korrekt.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
20. november 2016 af Flouemz (Slettet)

Rettesle, jeg har fået eFe til <<-3,0>|<0,3>>, ved at aflæse plottet (størrelsesforholdet mellem den blå og røde bil)


Svar #2
20. november 2016 af Flouemz (Slettet)

Opgaven er løst


Skriv et svar til: Afbildningsmatricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.