Matematik

Optimering af kegle

24. november 2016 af camilla1324 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet, da den ikke kan uploades.
Er der please en der kan hjælpe med den? 

Vedhæftet fil: optimeringsopgave .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2016 af mathon

           P(r)=2\pi r^2+3\pi r\sqrt{\frac{3000^2}{\pi ^2r^2}+r^2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2016 af mathon

           P(r)=2\pi r^2+\sqrt{8{,}1\cdot 10^7+9\pi ^2r^4}


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2016 af AMelev

#0 Keglens rumfang er V=\frac{1}{3}\cdot \pi \cdot r^2\cdot h
Løs ligningen V = 1000 mht. h.
Beregn overfladearealet (cm2) af keglen O=\pi \cdot r\cdot \sqrt{r^2+h^2} og arealet af bunden (cm2A=\pi \cdot r^2
Beregn prisen(kr) for kegleoverfladen og bundarealet.

Find derefter min for P(x) på sædvanlig vis (du kan evt. benytte grafisk aflæsning, da definitionsmængden er begrænset, men husk, at du skal dokumentere fremgangsmåden).


Svar #5
24. november 2016 af camilla1324 (Slettet)

Tak for hjælpen !!

Skriv et svar til: Optimering af kegle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.