Fysik

Kan i hjælpe med denne opgave

26. november 2016 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Håber på hjælp til denne opgave

På forhånd mange tak for hjælpen :-)

Vedhæftet fil: 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2016 af peter lind

Har du selv lavet noget ? Hvad skal du have hjælp til ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2016 af ShadowFang (Slettet)

#0

a) Du ved, V = 250 mL. Omregn til m3.

b) Antallet af molekyler i gassen kan beregnes ud fra idealgasligningen p · V = N · kB · T, hvor kB = Boltzmanns konstant, og N = antal gasmolekyler. Isolér N i ligningen.

Med hensyn til resten af opgaverne: Jeg er sikker på, du med garanti kan finde ud af resten, når du har lavet a) og b). Er det ikke tilfældet, er du velkommen til at rette henvendelse igen.


Skriv et svar til: Kan i hjælpe med denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.