Matematik

bestem a b og c

08. december 2016 af KlausØ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har fået givet værdier for x y og z:
x= 1, 2, 5, 7, 2, 6
y=  2, 4, 2, 3, 2, 5
z = 3,4,3,1,5,7,0

De har tilsammen en ligning z=a+b*x+c*y. Jeg skal bestemme a, b og c? hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2016 af Number42 (Slettet)

Prøv at tælle hvor mange z værdier der er og hvor mange x,y par og tænk over det.


Svar #2
08. december 2016 af KlausØ (Slettet)

Hov, dr skulle ikke stå 1 i z værdierne.


Skriv et svar til: bestem a b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.