Matematik

ensvinklede trekanter

08. december 2016 af natalie1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 På figuren ses to ensvinklede trekanter. 

Hvad er skalafaktoren? 

Hvor lang er a’?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2016 af Number42 (Slettet)

Skalafaktoren kaldes også for proportionalitets faktoren. Altså hvor meget du skal gange den ene figur med for at få den anden. (eller hvis omvendt dividere med)


Svar #2
08. december 2016 af natalie1234 (Slettet)

er det så k= c'/c = 8/4,5 = 1,8?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2016 af Number42 (Slettet)

Hvor fandt du de 4,5?  c'/c = 8/4 =2


Svar #4
08. december 2016 af natalie1234 (Slettet)

hov havde set forkert


Svar #5
08. december 2016 af natalie1234 (Slettet)

men hvor lang er a så?


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. december 2016 af Number42 (Slettet)

a er jo givet på tegningen til at være a=1.5 så du mener vel a' den finder du med samme skalingsfaktor


Skriv et svar til: ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.