Fysik

Radioaktive henfald

12. december 2016 af STE02 - Niveau: B-niveau

Hej SP 

Er der muligvis nogen herinde, der kender henfaldskonstanten for radon-222? I må meget gerne give link til hjemmesider, hvor henfaldskonstanter for radioaktive stoffer kan findes, da jeg skal bruge kildehenvisninger. 

Mange tak på forhånd! :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2016 af mathon

samt
                    k=\frac{\ln(2)}{T_\frac{1}{2}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2016 af FransiscoMertens (Slettet)

Halveringskonstanten - siger det dig noget?


Skriv et svar til: Radioaktive henfald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.