Matematik

Vektor og normal vektor

14. december 2016 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

du har en linje med  -2x +4y -8 = 0

Du skal bestemme:

a) Koordinaterne til linjens normalvektor normalvektor n ? ?

er der nogle har idea ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2016 af PeterValberg

Koordinaterne for en normalvektor kan aflæses af linjens ligning.
For linjen (i planen):

ax + by + c = 0

er en mulig normalvektor:

\vec{n}=\binom{a}{b}

Se eventuelt video nr. 21 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
14. december 2016 af DeepOcean

Mange tak der har hjulpet meget

Skriv et svar til: Vektor og normal vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.