Matematik

Kvadratsætning hjælp..

21. december 2016 af AndreasStøve (Slettet) - Niveau: 9. klasse

16x- 24x + 9


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2016 af mathon

16x^2-24x+9=(4x)^2-2\cdot (4x)\cdot 3+3^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2016 af mathon

16x^2-24x+9=(4x)^2-2\cdot (4x)\cdot 3+3^2=(?-?)^2


Svar #3
21. december 2016 af AndreasStøve (Slettet)

fik det til (4x-3) kan det passe?


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. december 2016 af mathon

Netop!


Skriv et svar til: Kvadratsætning hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.