Matematik

Reducer

02. januar 2017 af youcandoit (Slettet) - Niveau: 9. klasse

5x-(2x-y) er det 3x +y :///

3 (2+4x) hvordan regner man det ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2017 af mathon

           3\cdot \left ( 2+4x \right )=3\cdot 2+3\cdot 4x=6+12x


Svar #2
02. januar 2017 af youcandoit (Slettet)

Var den første rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2017 af mathon

     Ja.


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.