Matematik

Regression

05. januar 2017 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Der er ikke tale om en linære regession, så vidt jeg kan se via TI-nspire..

Hvordan undersøger jeg opgave 2 ?

På forhånd tak.


Svar #1
05. januar 2017 af seriøs (Slettet)

Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil:opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2017 af Eksperimentalfysikeren

En simpel ting, du kan gøre er at tegne et koordinatsystem på et stykketernet papir og afsætte punkterne.Brug enten to farver ellersæt en ring om drengenes punkter og en trekant om pigernes (eller hvad du nu kan finde på at bruge som markering).

Se på fordelingen af punkterne. Du vil sikkert kunne besvare begge spørgsmål ud fra tegningen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Det ville jeg nu ikke sige.

Der er en lineær sammenhæng BMI(fp) = 0,38 x + 15.6 , R^2= 0,76 spørgsmålet er bare hvor god den er.

x = fedt procent (fp)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Det var for drenge


Skriv et svar til: Regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.