Matematik

Regression

07. januar 2017 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan virkelig ikke forstå, hvordan jeg undersøger opgave 2.

Piger: r= 0.98    (En lineær sammenhæng)

Drenge: r= 0.76  (Ikke god at bruge)

Når jeg laver en graf med bmi og fedt for begge køn, så ligger næsten alle punkter "samlet".

Hvordan kan jeg forklare mig bedre ?

Vedhæftet fil: opgave.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. januar 2017 af peter lind

Hvad mener du med samlet ?  Prøv at se på hvilken intervaller der er på x og y akserne. Kan du ikke vedlægge graferne


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Samlet er vel så meget sagt. see vedlagte plot Drenge og piger sammen

med forklaringsgraden bliver mindre R^2 =0.64 end drengene alene. et bevis for at der er forskel på piger og drenge.

Vedhæftet fil:all.gif

Brugbart svar (1)

Svar #3
07. januar 2017 af Number42 (Slettet)

I øvrigt ved jeg ikke om der er en fast grænse for hvornår forklaringsgraden er for lille.

Det afhænger vel af hvad det skal bruges til?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. januar 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. januar 2017 af peter lind

Du har tastet forkert ind. Der findes ikke nogen observation med fedtprocent over 50


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Det betyder at de der rudeformede mærker tilhører mængden all. Det er ikke en observation. sådan gør Excel nu engang


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. januar 2017 af Eksperimentalfysikeren

#1

Lav en graf, hvor du har drenge med én farve og piger med en anden farve. Lav regression på begge datasæt og tegn linierne ind. Så kan du se, hvordan punktere ligger i forhold til hinanden og du kan se forskellen på linierne.


Skriv et svar til: Regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.