Matematik

potensfunktion

15. januar 2017 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg får

a = 2.98

b = 16.26

I opgave 2, når jeg indsætter værdierne i funktionen og x = 1.20 får jeg ikke y = 40.

Vil det sige, at funktionen ikke passer til opgaven ?

Vedhæftet fil: opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2017 af StoreNord

Jo, men kejserpingvinen er atypisk. Den burde kun veje 28 kilo. Dèt jo så en fornuftig ting at spørge om.           :)


Skriv et svar til: potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.