Matematik

Vektorfunktion

28. januar 2017 af Nørden19 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået givet en vektorfunktion 

3*t+sin(6*t)

2-0,2*t-0,5cos(6t)        hvor t >= 0

a) bestem det tidspunkt, hvor punktet på ballonen rammer væggen, x=6

            


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2017 af SuneChr

Man har
x (t) = 3t + sin (6t)
Løs derfor
6 = 3t + sin (6t)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2017 af sYGJo (Slettet)

Nørden19  har du opgaven liggende som du sprøger ind til, leder nemlig efter noget matematik træning?


Skriv et svar til: Vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.