Matematik

Hjælp

31. januar 2017 af Elias1991 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Kunne jeg få hjælp til de her to opgaver. Jeg er simpelhen gået i stå. Venligst find vedhæftede billede. På forhånd tak
Vedhæftet fil: IMG_1494.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2017 af nejvelda

Opgave 4: 

Nogen må rette, hvis jeg tager fejl!

Hvis vinkel C =90 grader;

A=atan(4/3)=53,13 grader

Der kigges nu på trekant ACD, hvor vinkel A=53,13 grader, inkel D=90 grader og d=3: 

|AD|=3*cos(53,13)=1,8


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2017 af mathon

\left | AB \right |=\sqrt{3^2+4^2}=5

\Delta ACD\sim \Delta ABC

                        \frac{\left | AD \right |}{\left | AC \right |}=\frac{\left | AC \right |}{\left | AB \right |}

                         \left | AD \right |=\frac{\left | AC \right |^2}{\left | AB \right |}

                        \left | AD \right |=\frac{3^2}{5}=\frac{9}{5}=\frac{18}{10}=1{,}8


Svar #3
31. januar 2017 af Elias1991 (Slettet)

Tak for svar.

Hvorfor tager du AC i anden?


Svar #4
31. januar 2017 af Elias1991 (Slettet)

Kan jeg få svar på opg 3 også? På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2017 af mathon

Opgave 4: 

                         \frac{6x^5\cdot x^1\cdot 2^{-1}}{\left ( x^2 \right )^3\cdot x^{-2}}=\frac{2^1\cdot 3\cdot x^{5+1}}{2^1\cdot x^6\cdot x^{-2}}=3\cdot \frac{x^6}{x^{6-2}}=3\cdot \frac{x^6}{x^4}=3\cdot x^{6-4}=3\cdot x^2


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.