Matematik

Projekt: Parabol og parabel

02. februar 2017 af Malik2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har brug for noget hjælp, for dette opgave.

Den stammer fra bogen MATB2 HTX! 

Vedhæftet fil: mat.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2017 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. februar 2017 af peter lind

a og c skal du bruge den formel, der er givet i din bog

b. Brug at for x= 2m er y = 0,5 m til at finde a

d. tangentens ligning er y = f'(x0)(x-x0) +y0 hvor (x0, y0) er koordinaterne for parablen


Skriv et svar til: Projekt: Parabol og parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.