Matematik

VEKTOR

03. februar 2017 af lokpæø (Slettet) - Niveau: B-niveau

Under hvilke betingelser vil længden af vektorsummen \rightarrow A og \rightarrow B lig med længden af to vektoer?

Er der nogle, som med god forklaring kan forklare dette til mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2017 af Stats

Er det sådan der tænkes?

|\vec{A}+\vec{B}|=|\vec{A}|+|\vec{B}| 

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2017 af mathon

                          \left | \overrightarrow{a}+\overrightarrow{b} \right |=\sqrt{\left | \overrightarrow{a} \right |^2+\left | \overrightarrow{b} \right |^2+2\cdot \left | \overrightarrow{a} \right |\cdot \left | \overrightarrow{b} \right |\cdot \cos(v)}      som når v er vektorvinklen

for \mathbf{\color{Red} v=0}
giver:
                          \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \left | \overrightarrow{a}+\overrightarrow{b} \right |=\sqrt{\left | \overrightarrow{a} \right |^2+\left | \overrightarrow{b} \right |^2+2\cdot \left | \overrightarrow{a} \right |\cdot \left | \overrightarrow{b} \right |}=\sqrt{\left (\left | \overrightarrow{a} \right |+\left | \overrightarrow{b} \right | \right )^2 }=\left | \overrightarrow{a} \right |+\left | \overrightarrow{b} \right |
 


Skriv et svar til: VEKTOR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.