Biologi

Genetik - mutation

03. februar 2017 af Alice12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg ville høre om der er nogen derude som har styr på biologi og kan hjælpe mig med denne her opgave

Disse følgende fagudtryk skal der gøre brug af:

Selektion,mutation, evolution, gentisk variation- og begreberne skal forklares og sættes i sammenhæng med opgaven.

Jeg håber virkelig der er nogen der vil hjælpe, da jeg virkelig har svært ved dette


Svar #1
03. februar 2017 af Alice12 (Slettet)

opg


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2017 af kaya17

Hej

Selektion = Selektion er når man udvælger og fravælger nogen frem for andre. Hos dyr og planter , er det de der klarer sig bedst, der bliver udvalgt.

Mutation = mutation er en forandring i et gen. 

Evolution = Evolution er en langsom udvikling der varer over lang tid, fx hos planter og dyr.

Genetisk variation = Genetisk variation er en variation i arvemassen mellem individer i den samme art


Skriv et svar til: Genetik - mutation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.