Matematik

Reduktioner

08. februar 2017 af Lozo (Slettet) - Niveau: 9. klasse

har 3 reduktions regning, kan i skrive en eksempel , hvordan det her skal regnes ud ?

ved ikke rigtigt noget om reduktion regning :(  

1. 4 · (3?? + 6) − (2?? + 8) · 2.

(2?? + 4) · (3?? + 6) − (2?? + 8) · 3??. 

4?? − (3?? + 6) − (2?? + 8) − (2 − ??) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2017 af mathon

Hvad skal der stå i stedet for spørgsmålstegnene?


Svar #2
08. februar 2017 af Lozo (Slettet)

her det rigtigt.

1. 4 · (3a + 6) − (2a + 8) · 2

2. (2a + 4) · (3a + 6) − (2a + 8) · 3a 

3. 4a − (3a + 6) − (2a + 8) − (2 − a) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2017 af PeterValberg

Der er masser af hjælp på denne videoliste < LINK >

Især video nr. 2, 3 og 4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2017 af mathon

1.
           a\cdot \left ( b+c \right )=\left ( a\cdot b+a\cdot c \right )
i anvendelse:
           4 · (3a + 6) − (2a + 8) · 2 =   4 · (3a + 6) − 2 · (2a + 8)           gang ind i parenteserne

           \left (12a+24 \right )\; \; \; \; \; -\; \; \; \; \; \left (4a+16 \right )                                            hæv parenteser

           12a+24- 4a-16                                                              reducer

           8a+8


Skriv et svar til: Reduktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.